İçimizi ısıtan, hayatımıza sıcaklık katan, yaşam enerjimizi değiştiren bahar sonunda geldi.Güneş kendini gösterdi. Güneş enerjisi ile çalışan herkese selam olsun :)

    Bahar geldiğine göre artık spor ayakkabılarımızı, babetlerimizi, gömleklerimizi, trençkotlarımızı, deri ceketlerimizi çıkarmanın zamanıdır. Yaşasssıııııııınnn ;) Doğrusunu söylemek gerekirse kıyafetlere şıklık katan küçük aksesuarlardır. Kışın kullandığımız kalın giysilerden ötürü aksesuar kullanmak bana ekstra bir yük olarak geliyor. Oysa şimdi bahar zamanı, şimdi renklenme zamanı. Takıp takıştırın, sürün sürüştürün. Renk her zaman insana enerji verir. Renkli tokalar, renkli bileklikler takın. Hatta kafanıza tokadan başka bir şey de takmayın ;)

renkli-aksesuar-set

    Deri ceket ve trençkotlara şıklık katan en güzel ürün rengarenk şallardır. Renkli, desenli, çizgili, pöti kareli ve sayısız şallar ile şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Bu sene çok göreceğimiz sırt çantaları da artık kadınların gözdesi olmuş durumda. Deri sırt çantalar da gündelik spor hayatınıza daha da şıklık katmak için artık her yerde bulabileceğiniz ürünler arasında.

kelebekli-aksesuar-seti

    Bahar demişken baharda doğan arkadaşlarımızı da unutmadan geçmeyelim. Bahar mevisimin de doğan bir yakınınıza güzel bir kahvaltı organizasyonu yada piknik konsepti hazırlayarak, park da, bahçe de açık alan da güzel, eğlenceli, sıcacık bir parti hazırlayabilirsiniz. Tahta masa ve sandalyeleri tüllerle süsleyebilirsiniz. Piknik ortamı olacağı için kullan at malzemelerden oluşan masa örtüsü, tabak, bardak, çatal, bıçak ve kaşık gibi malzemeleri sitemizden temin edebilirsiniz. Hem taşıması kolay, hem hafif, hem de şık görüntesiyle güzel bir organizasyonu taçlandıracaktır. Bu mis gibi havaya birde rengarenk balonlar eşlik ederse değmeyin keyfinize :) Emin olun sürprizi yaptığınız kişide havalara uçacaktır.

 

piknik-konsepti-dogum-gunu

    Yine konu konuyu açtık sevgili dostlar :) Bahar kıyafetlerinizi gardıroplarınızdan çıkarın, renkli aksesuarlarınızı takın, ve bahar mevsiminde doğan sevdiklerinize unutulmayacak sürprizler hazırlayın.

 

    Mutlu kalın :)