Kermit çılgını bir dostum var. İnstgram hesap adından tutunda, oturma odasında ki kermit oyuncakdan, banyosunda ki kermit biblolara kadar ne aşk ama…

kermitin doğum günü  maske

      30 yaş önemli tabi hele de bir bayan için malum ;)  Bizde unutamayacağı bir doğum günü partisi hazırlamak istedik. Tüm sevdikleri yanında olsun, eğlensin coşsun, Kermit de dahil konuklara dahil olsun :) Bu durumda konseptimizi kermit olarak belirlemek hiç de zor olmad :) Yaz da geldi malum Kermitli pastamızı deniz kumsal konsepti ile birleştirdik. Pastanın görselliğini bozmamak adına alt taban kısmına gülen yüz smile mum koyduk. 3er adet koyduğumuz mum her geçen 10 seneyi ifade ediyordu.

30 yaş doğum günü folyo balon  30yaş folyo balon

     Kermit konsepti ile yola çıktığımız için balonlarda metalik balon renk olarak da yeşil, gri ve beyaz balonu tercih ettik. Süsleme için bir klasik haline gelen sim süslerden kullandık. Masanın köşesinde duran uzun lambaderi yeşil ve gri sim süslerle süsledik. Etrafına metalik balonlarımızı sarkıttık. Misafirlere yüz fotoğrafından karton maskeler dağıttık. Ve o maskelerle sürpriz yaptık. Son olarakda 30 gümüş folyo balonlarımızı şişirip masanın köşesine bağladık. ‘Hayat 30’dan sonra başlar’ , ‘30 yaş partisi’ , ‘29+1’ konuşma balonlarınıda tıpkı maskeler gibi tüm gelen misafirlere dağıttık. Gelen konuklarada hediyelik olarak konseptimiz olan Kermit yastık kılıfı bastırdık.

30 yaş kermit pastası  kermit

     Geldiğinde ise o anı görmesi bu işin en keyifli yanıydı zaten. Bu arada sürprizi kendi evinde hazırladık. Eşi onu doğum günü diye dışarıya çıkarma bahanesiyle evi bize bıraktı. Bizde hazırlıklarımızı rahatlıkla tamamladık. Kapıyı açtığımızda yaşadığı şok tarif etmek sanırım imkansız. Sonrası da malum kutlama anı, pastamızı yedik, hediyelerimizi verdik. Tabi çok mutlu oldu. İnsanları mutlu etmek sevdiği şeyleri yaşatmak sizleri daha da mutlu ediyor buna emin olabilirsiniz. Ve şimdi bizim kermit 30 yaşında !!!

iremin doğum günü konuşma balonları