Yeni yıl coşkusu tüm dünyayı sarmış durumda. Herkes o akşam ki planlarını yapmaya çalışıyor. Ağaçlar süsleniyor, evler, işyerleri renkleniyor, kuralar çekilip çekilişler hediyeler alınıyor, milli piyango biletleri satışa girdi, yine zengin olma hayaliyle yanıp tutuşuyoruz, şık sofralar kuruluyor… Hazırlıklar tam gaz devam.

     

 

Bir yandan yeni yılın hazırlıkları devam ederken bir yandan hepimizin iş güç koşturmacası da haliyle devam ediyor. Bazı duyarlı iş yerleri yeni yıl yemeği organize ettiği zaman ben şahsen çok mutlu oluyorum. Bana göre çalışanları mutlu etmenin en güzel yolu diye düşünmeden alamıyorum kendimi. Her şirket kendi bütçesinden gerek eğlence, gerek motivasyon, gerek yemek için sadece yılbaşı olmamak üzere arada böyle jestler yaparsa çalışanları o şirketi başarıdan başarıya koşturur buda benden küçücük bir öneri sevgili patron abilerimiz. :) Patron çıldırdı dedirtin bizlere :)

      Her anlamda birbirimize yakın olduğumuz ailece görüştüğümüz bir arkadaşım çalıştığı firmanın bu sene yapacağı yılbaşı partisinde kullanacağı parti malzemelerini bizden almak istediklerini belirterek bizi onurlandırdılar. Noel baba ve noel anneli, kardan adamlı fotoğraf çerçeveleri, konuşma balonları, kaynana dili, karton yılbaşı şapkaları, sim süsler, parti gözlükleri ve rengarenk mumlar :) Birde çalışan arkadaşlara ufak tefek sürpriz hediyeler hazırlandı. Gecenin düzenleneceği mekana önceden bütün bu siparişlerimizi kargola’dık. Firmada çalışan arkadaşlardan  bir kaçı da mekanı süslemiş. Ve ortaya hem gözlere rengarenk hitap eden şık bir görüntü hem de onlara eğlencesi bol saatler kalmış.

     Fotoğraf karelerinden de anlaşılacağı gibi herkes geceden eğlenerek mutlu mesut ayrılmış :)