Parti fikirlerine bir yenisi daha ekleyelim mi? Marin konsepti ile erkek çocuklarınızın, deniz kızı konsepti ile de kız çocuklarınızın doğum günü partilerinizi hazırlayabilirsiniz.

    

     Marin konsepti için, lacivert, beyaz, kırmızı renklerini kullanmak benim size ilk önerim olacaktır. Beyaz ve lacivertine ek olarak kırmızı renk ortamı renklendirecek farklı bir hava katacaktır. Kırmızı renk de kullan at masa örtüsü serip  denizci temalı bardak ve tabak seti ile masanıza anında şık bir görüntü kazandırabilirsiniz. Masanın üzerinde görselliğin ön planda olmasını isteyenler için deniz çapası, deniz dümeni şeklinde keçeden hazırlanmış küçük görsellerimiz ile masanız hem göze hem mideye hitap edecek hale gelecektir. Masanın arkada kalan kısmını yine denizci temalı flamalarla süsleyebilir üzerlerine web sitemizde bulabileceğiniz deniz yıldızları ile süsleyebilirsiniz. Konuklarınız için masa da farklı bir görüntü olmasını istiyorsanız deniz kabukları şeklinde satılan çikolata kalıpları ile kendi çikolatanızı kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Bu konsept yaz çocukları için daha çok tercih edilmekte. Özelliklede yazlık da yada evinizin bahçesinde kutlayacağınız doğum günleri için biçilmiş bir kaftan diyebiliriz.

    Gelelim kız çocuklarına. Onlar için ise deniz kızı konseptli bir fikir düşünelim mesela deniz kızının saçları turuncu zıt renk olması için bu sefer masa örtüsüne moru tercih edelim. Deniz kızı konsepti kare tabaklarımızla beraber sofraya renkli bir görüntü katması için yine renkli peçeteler ve renkli çatallar kullanalım. Deniz hayvanlarının içinde yer aldığı Deniz kızı çizgi filminden yola çıkarak konseptinizde deniz hayvanları temalı balonlarımızın renkli çeşitlerinden kullanabilirsiniz. Çocukların en sevdiği şey pasta. Pastamızın üzerinde de klasiklerden gitmeyip deniz kızı ve deniz hayvanları görselli mumlar kullanabiliriz. Çocuğunuzun doğum günü madem finali de çocuklara bırakalım. Çocuklar için pinyata satın alıp içerisine onlar için şekerlemeler, çikolatalar ve oyuncaklar koyabilirsiniz.

 

    Yaz konseptleriyle bu soğuk havalarda içinizi ısıtacak bir erkek birde kız çocuğu için iki farklı öneriler ile karşınızdaydık. Ürünleri www.partivitrini.com adresimizden inceleyip satın alabilirsiniz