Menu
Sepetiniz

Hazır Parti Konseptleri RSS Feed

Parti Vitrini olarak sizlere yardımcı olmak istedik. Sizler için hazırlamış olduğumuz hazır konseptleri umarım beğenirsiniz. Parti hazırlığını özellikle son günlere bırakmış olan ya da nasıl bir konsept hazırlayacağı konusunda kararsız olan müşterilerimze yardımcı olabilmek umuduyla...

28 Apr Parti Malzemeleri
partivitrini 0 1100
Kına, nişan, düğün, doğum ya da mezuniyet. Hepsi de insanın hayatında kutlamaya ve sevdikleriyle paylaşmaya değer olaylar. Kutlamanın en iyi yolu ise bir parti düzenlemek. Bu yazımızda farklı parti çeşitleri ve parti düzenlemenin en temel ama zaman zaman göz ardı edilen gereksinimi olan parti malzemeleri ve parti malzemeleri seçimleri seçimlerinin ..
31 Dec Kardan Yeni Yıl
partivitrini 0 2906
    Çocukluğumdan beri hep yeni yılda kar yağsın kar topu oynayalım diye dua ederdim. Tamda 2016'ya girmeye hazırlandığımız bu günde istediğim oldu. Tüm İstanbul'da ve hatta tüm yurtta günlerde önceden söylenen kar yağışı dünden beri etkisini gösterdi.    Karın yağması herkes için büyük bir heyecan uyandırır her zaman. 7sinden 70ine hepimiz bayı..
28 Dec Hepimizin Neşesi Kına Gecesi
partivitrini 2 3168
    Haydi kızlar kalkin göbek atmaya oynamanin geldi vakti saati, haydi kızlar kalkın göbek atmaya hepimizin neşesi kına gecesi :) Ben her seferinde boşuna demiyorum bir daha evleneceğim diye. Şurda evleneli 2,5 sene oldu yeni yeni adetler :) Artık her kına bu şarkıyla başlar oldu.     Eskiden kına gecesi denildiğinde yok ya hiç düşünmüyoru..
25 Dec Karlar Ülkesinin Tatlı İkizleri
partivitrini 1 5156
Karlar ülkesinin güzelleri Anna ve Elsa ise bizimde bu hafta ki doğum günü partimizin minik güzelleri Ela ve Buse :)Ela ve Busenin 2.yaş partisindeydik. Malum bu sıralar tüm kız çocuklarının idolü severek izlediği ve takip ettiğiKarlar Ülkesi konsepti hakimdi. Gelelim o şirin güne.   Ela ve Buse çok yakın dostum'un yeğenleri. Bende o..
17 Dec Nişan Var Dediler Geldik
partivitrini 0 2285
    Hayatında en çok hangi gün heyecanlandın diye sorsalar şüphesiz ki nişan günümü derdim. Bazılarınız için çok şaşırtıcı gelebilir ama ben düğün günümden bile daha çok heyecanlıydım nişan günümde. Çünkü nişan yüzüklerimizin takılacağı gün aynı zamanda isteme törenide beraberinde olacağı için kalbim ağızımda atıyordu.        Tam 3 sene ön..
10 Dec Yiğido’mun Diş Buğdayı :)
partivitrini 2 1984
   Geçmiş zaman, günlerden cumartesi, hava yağmurlu ama bizim için yağmurun hiç önemi yok. Çünkü Yiğidomun diş buğdayı partisi var. Bende en az annesi kadar heyecanlıyım. Zaten yarı anne sayılıyorum canım teyze değil miyim bende ? Evet teyzeyim ama öz değil kalben :)     O benim Yiğidom ama Yiğido dediğime bakmayın ismi Taha Yiğit. Üniversite yıl..
07 Dec Folyo Balonlar
partivitrini 0 173
FOLYO BALONLAR     Çocukluk yıllarımızın, doğum günlerimizin, düğünlerimizin olmazsa olmazıdır balonlar.     Folyo balonlar hayatımıza girdiğinden beri artık düğün fotoğraflarında, çocuk doğum günü partilerinde, yıl dönümlerine hatta evlilik tekliflerine renk katar oldu. Harf, rakam, yıldız, kalp, yuvarlak, Disney karakterlerinin de yer aldığ..
16 Nov Yılbaşı Partiniz Hazır mı?
partivitrini 0 2175
Eski yılı geride bırakıp yeni yıla gireceğimiz şu günlerde hepimizin çevresinde yılbaşı parti hazırlıkları başlamıştır herhalde. Yeni yıl partinizi en güzel şekilde hazırlamak için yılbaşı parti süslemelerine, yılbaşı ışıklandırmalarına ve yeni yıl ağacına ihtiyacınız olacaktır. Evinizi, işyerinizi veya istediğiniz herhangi biryeri eğlenceli yılbaş..
11 Nov Kına Keseleri
partivitrini 0 1712
Kına geceniz yaklaşırken hazırlıkların tam olarak yapılması çok önemlidir. Kına kostümü hazır mı? kınalar geldi mi? mekan, kına keseleri, kına tepsisi hazır mı? kına tacı ve kınaların vazgeçilmez aksesuarı konuşma balonları geldi mi? bütün bunlar yapılırken size de düşen bu mutlu günü yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlar diyenlere bakarak gülümsem..
11 Nov Saten Ve Organze Kurdelalar
partivitrini 0 1848
Bebeğinizin doğumu yaklaşıyor ve sizin sadece size özel olan bir bebek şekeri sepetine ihtiyacınız var. Bebek sepetinizi oluştururken rengarenk kurdelalar kullanabilir ve bebek şekeri sepetinizi en güzel hale getirebilirsiniz. Organze kurdelalar, saten kurdelalar bebek şekeri sepetinizi süslerken en büyük yardımcılarınızdan olacak. Baby shower part..
10 Nov Pasta yapmak için gerekli malzemeler
partivitrini 0 2757
Kafanızda tasarladığınız pasta veya kurabiyeleri yapmak için işe koyulacaksınız. Rengarenk şeker hamurlarını şekillendirdiğiniz ve pastanızın üzerinde ne kadar harika görüneceğini hayal edebiliyorsunuzdur. İşe başlamadan önce gerekli malzemeleri temin etmek için öncelikle partivitrini'ne uğrayalım. Birbirinden şirin ve eğlenceli silikon kalıplar, d..
06 Nov Eğlenceli Parti Mumları
partivitrini 1 2731
Doğum günü partisi organize ediyorsunuz, pastanız, süsleriniz ve mekanınız hazır, peki ya parti mumlarınız hazır mı? Pastanızın üzerindeki o şirin mumlar olmadan doğum günü ve partilerinizi tamamlayamıyorsunuz. Parti süslerinin en önemli aksesuarlarından biri olan parti mumları ile doğum gününüze farklı bir tad katabilirsiniz. Mesela happy birthday..
Gösterilen: 1 ile 12 arası, toplam: 12 (1 Sayfa)